10 Aralık 2013 Salı

Hitler'in Ruhu ve Çingeneler 27/8/2007

Hitler'in ruhu geri döndü. Dedikodu değil, görenler var. O melun ruhu görenler bedelini çok ağır ödüyor bugünlerde. Her yerden çok acı haberler geliyor. Tarihin lanetlediği karanlık, yeniden kadim Avrupa'nın semalarında dolaşıyor.

Çingeneler hiç unutmadı onu... Yıllarca kimse acılarımızı ciddiye alıp anmak istemese de; bu habis ruh milyonlarca kardeşimizi fırınlarda yaktı. Bu büyük acı onun suratını kazıdı hafızalarımıza. Her bir çizgisinde kardeşlerimizin kanının süzüldüğü o melun suratı asla unutmayacağız.

Avrupa'nın gündemini şu sıralar meşgul eden bazı olaylar hafızamızı tazeliyor. İtalya'da bir Çingene kampı yandı geçenlerde. 4 küçük kardeşimiz hayatını kaybetti. İtalyan basını günlerce insanlarımızı "sorumsuzlukla" suçladı. Kısa bir süre sonra anlaşıldı yangının nedeni kundaklamaymış. Kim çıktı arkasından peki? Çingene düşmanlığında başı çeken bir terör örgütü: Silahlı Etnik Temizlik Örgütü. Sonra Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da bir Çingene abimiz ırkçı dazlaklar tarafından feci şekilde tartaklandı. Polis raporlarına göre aynı hafta içinde 5 ırkçı terör saldırısı daha gerçekleşti. Bir başka olay Bulgaristan Sofya'da meydana geldi. 30 ırkçı terörist 3 Çingene gencine saldırdılar. Yapılan açıklamaya göre en az bir Çingene hayatını kaybetti.

Bulgaristan'da ırkçılığıyla tanınan bir parti Çingenelere karşı silahlı timler kurduklarını açıkladı!

Tüm bu olayların arkasında aynı zihniyet var. Kendilerine Hitler'in selamını bayrak yapmış nazi döküntüleri artık Avrupa'da yeniden örgütleniyorlar. Kendi aralarında birleşerek çeşitli isimleri kullanan terör örgütleri kuruyorlar. Ama zihniyet hep aynı. Kendileri üstün bir ırkın temsilcileri olarak "aşağılık Çingenelere" karşı savaş açmışlar. Alttan alta kardeşlerimizi hedefleyen bir etnik temizlik planlıyorlar. Yaşananları hiçbir şekilde küçümsememek gerekiyor. Durum çok ciddi.

Gördüğünüz gibi Hitler'in ruhu geri döndü. Korkuyla köreltilmiş gencecik beyinlere ırkçılık aşılayarak onları eli kanlı teröristler haline getiriyor bu ruh! Güzel bir laf vardır ders alınsaydı eğer tarih tekerrür etmezdi diye. Anlaşılan Hitlerin ruhunu geri çağırarak Avrupa'nın başına bela etmeye çalışanlar tarihten ders almamış. Unuttunuz mu tüm insanlığın size karşı birleştiği günleri? Unuttunuz mu 2. Dünya Savaşı yıllarından size karşı verilen mücadeleyi? Unuttunuz mu tabiatın bile mazlumlarla birleşerek size karşı savaştığını son cephede? Galiba unuttunuz ondan bu pervasızlık. O zaman hatırlayın. Hatırlayın ki insanlık bir daha yaşamasın o günleri. Kaybeden yine siz olursunuz. Ama yazıktır. İnsanoğlu haketmiyor bunları.

Ben bir Türk Çingenesi olarak, bir Türk, bir Çingene ve bir insan olarak tüm dünya ulusları için kandan başka bir şey vaat etmeyen bu eli kanlı teröristleri lanetliyorum. Çingenenin ahı tutarmış derler. Bu vahim olaylarda hayatını kaybeden kardeşlerimizin ahı elbette eli kanlı ırkçı teröristlere hayatı zindan edecektir. Ne var ki tehlike büyüktür, tüm dünya devletleri ve bu olaylarda kurban edilen tüm insanlar derhal önlem almalıdır. Aksi halde tarih tekerrür edebilir.

Irkçı terör insanlığın başına gelmiş gelecek en büyük beladır. Sana sesleniyorum ey habis ruh, geldiğin karanlığa geri dön. Geçmişte olduğu gibi bugünde insanlığın özünde yatan tertemiz kardeşliğin karşısında yenileceksin. İşte o zaman korkma sırası kalleşçe avlamaya çalıştığın mazlum insanlarda değil sende olacak. Yol yakınken geri dön!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder